SON DAKİKA | Galatasaray’dan Zenit’e Wendel için son teklif! ‘Kararınızı verin’

Süper Lig’de kulüpler, teknik direktörlerin talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri…

CANLI |

09:1227 Temmuz 2024

GALATASARAY’DAM WENDEL İÇİN SON GİRİŞİM

Galatasaray, Zenit’ten Wendel için son bir girişimde bulundu.

Ruslar kapıyı 30 milyon Euro’dan açtı, sonra 25 milyon Euro nakite indi. Sarı-kırmızılılar ise 20 milyon Euro ve sonraki satıştan pay önerip, “Kararınızı verin,” dedi. (Sabah)

09:1327 Temmuz 2024

ICARDI’YE 2 DEV TALİP

Son 2 sezondur Galatasaray’da gösterdiği performans ile sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi için ayrılık iddiası ortaya atıldı. İtalya’nın en iyi scoutlarından biri olarak kabul edilen Michele Fratini, Icardi’yi isteyen iki dev takımı açıkladı.

“Milan şu anda sessiz ama Mauro Icardi’yi almayacaklarından emin miyiz? Romelu Lukaku’yu isteyen Napoli de Icardi’yi isteyebilir. Bence Milan ve Napoli, Mauro Icardi için yarışacak.”

Icardi’nin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

09:1227 Temmuz 2024

SEMİH’E SUUDİ ARABİSTAN’DAN İLGİ

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş’ın 18 yaşındaki santrforu Semih Kılıçsoy’a Avrupa’nın ardından Suudi Arabistan’dan ilgi bulunduğu kaydedildi.

Rudy Galetti’nin haberine göre; Semih Kılıçsoy’un Suudi Arabistan’dan kulüplerin radarında olduğu belirtildi. Transferde önümüzdeki günlerde gelişmelerin yaşanacağı aktarıldı.

18 yaşındaki hücum oyuncusunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028’de sona erecek. Semih Kılıçsoy’un güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Canlı Anlatım Özeti

  • GALATASARAY’DAM WENDEL İÇİN SON GİRİŞİM
  • ICARDI’YE 2 DEV TALİP
  • SEMİH’E SUUDİ ARABİSTAN’DAN İLGİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir